Het logo van Mijn Babyconsulent

Mijn logo bestaat uit een regenboog met aardetinten. Een donkere achtergrond met maan en sterren. Ik heb hier lang over nagedacht. Wat wilde ik uitdragen met mijn logo? Het staat op mijn website, flyers en visitekaartjes en laat een indruk achter bij de mensen die het zien. 
Ik schakelde een bedrijf in waarbij meerdere designers een logo voor mij ontwierpen. Ik gaf mijn wensen door en ontving 90 logo's. En geloof me er zaten veel mooie logo's tussen. Uiteindelijk koos ik voor dit logo en ik vind hem perfect!


Ik wilde een logo die rust zou uitstralen. Vandaar de aardse tinten en de ronde vorm. Maar weet je dat een regenboog vele betekenissen heeft?

''De regenboog is een symbool van hoop, vrede en troost. Het is letterlijk een lichtpuntje in donkere tijden. Het is een teken van een nieuw begin. Slechts een klein zonnestraaltje kan een donkere bui een hoop kleur geven!''*

 

En dat is wat ik met Mijn Babyconsulent graag wil zijn: een lichtpuntje. 
Ouders zijn vaak ten einde raad als ze bij mij aankloppen. Ze hebben al veel geprobeerd en van meerdere kanten hulp gevraagd zoals fysio, chiropractor, osteopaat, lactatiekundige, consultatiebureau en huisarts.

Ik hoop met mijn kennis en ervaring ouders op een andere manier naar hun baby te leren kijken. Ze laten zien wat hun baby nu eigenlijk zegt. Want geloof me, een baby praat dan wel niet maar zegt heel erg veel! 

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande link voor mijn werkwijze. 

*bron: spiru.nl